Ljussättning i studion.

Se filmen här:

hippo old

Här visar jag ett 3D-modelleringsförslag av en maskot till en kunds företag.

Så här gick det till:

Läs mer: Hippopotamus i 3D

steampunk

Fick hem mitt senaste Ebay-köp så  passade på att ta en ny profilbild till Facebook. Titta på filmen för att se hur man retouscherar ett foto med "Steampunk"-känsla i Photoshop.

Läs mer: "Steampunk"

Robot Girl - Photoshop Tutorial

Det finns två möjligheter. Antingen ser man verkligheten som den är eller så väljer man att se den så som man vill se den.

Läs mer: "Robot Girl" - Photoshop Walkthrough

bravalla

Jag besökte Bråvallafestivalen i helgen. Se bilder och läs mer om upplevelsen HÄR. Sidan är för övrigt gjord med Parallax-effekt. Ni vet samma effekt som iOS 7 använder sig av. Min tanke är att göra fler enklare sidor i framtiden som byggs i HTML-5 och CSS3.

Spenderade en kväll i studion tillsammans med Björns nya muskler.

Läs mer: Björn Lisinski - Fotosession

rikard report

Fotograf
Rikard Isacsson

Mobil: 07 22 22 59 49

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mitt namn är Rikard Isacsson och jag jobbar till vardags som fotograf och Creative Director på reklambyrå i Linköping. Dock är att ta kort inte mitt enda yrkesområde utan mina arbetsuppgifter inkluderar även Webb, Original, layout, film osv. Ett ganska brett och utvecklande arbete med andra ord.

Det du hittat till här är dock min privata hemsida där jag lägger upp fotografier som jag tar och skriver om lite intressanta saker och händelser i omvärlden. Mycket av det som skrivs här grundas i min allt växande cyniska världsbild. Aldrig har det funnits så mycket information att tillgå och det kommer mer för varje sekund som passerar.