Läste precis en artikel som alla som är intresserade av yttrandefriheten bör läsa.

Brian Stauffer, Washington Post, skriver om hur yttrandefriheten gång på gång begränsas av regeringarna för att tillmötesgå samhällets minsta grupper krav på att inte bli förolämpade.

Jag har länge varit av den åsikten att hets mot folkgrupp bör avkriminaliseras. 

Vi kan inte ha olika regler för olika människor. Samma regler för alla!

Med det menar jag inte att alla kommentarer som kan tolkas som hets bör kriminaliseras. Ett samhälle som idkar ett öga för ett öga, lämnar alla blinda.

Jag säger att låt pastor Åke Green hålla sina tal. Låt danskarna rita sina Mohammed-teckningar. Sluta bli förolämpade och kämpa för att förbättra er själva istället!

Läs artikeln i Washinton Post

rikard report

Fotograf
Rikard Isacsson

Mobil: 07 22 22 59 49

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mitt namn är Rikard Isacsson och jag jobbar till vardags som fotograf och Creative Director på reklambyrå i Linköping. Dock är att ta kort inte mitt enda yrkesområde utan mina arbetsuppgifter inkluderar även Webb, Original, layout, film osv. Ett ganska brett och utvecklande arbete med andra ord.

Det du hittat till här är dock min privata hemsida där jag lägger upp fotografier som jag tar och skriver om lite intressanta saker och händelser i omvärlden. Mycket av det som skrivs här grundas i min allt växande cyniska världsbild. Aldrig har det funnits så mycket information att tillgå och det kommer mer för varje sekund som passerar.