Kommentar till artikeln: "Elöverkänslighet förnekas av ekonomiska intressen"

Ojoj, så mycket fel i resoneringen.. både i artikeln och på Mona Nilssons hemsida.. Enligt Mona råder det ju tydligen en konspiration uppåt regeringsnivå tillsammans med telefonbolagen över att mörka det fakta att VISSA människor lider av Elöverkänslighet och att mobiltelefoner faktiskt orsakar cancer. Borde inte antalet cancerfall vara högre förresten? Jag noterade på Mona Nilssons hemsida artikeln "Ung kvinna fick hjärntumör – använde mobilen vid tumörsidan". - Hur många personer idag använder mobiltelefon och har aldrig fått nån tumör? Bara för att A=B och B=C betyder inte det att A=C.

Men det kanske bara påverkar vissa som sagt. De som är allergiska mot el.

Varför kan vi då inte erkänna de som sjuka och ge dom handikapptillstånd och införa dyra skydd för dessa människor? Jo för då skulle vi behöva ta steget fullt ut och erkänna t.ex. de som är allergiska mot jordnötter som sjuka också? Anpassa alla restauranger så det absolut inte finns nån risk att nån allergisk råkar få i sig en jordnöt av misstag.. Det kan ju faktiskt inte vara så svårt att ta reda på förresten om Elöverkänslighet är en verklig åkomma? Dvs fysisk.. Tag 10 rum. Lägg en drös mobiler under golvbrädorna i ett av de här rummen och sen be en elöverkänslig gå in i varje rum och se när den blir yrslig eller får utslag.

Jag tycker hela diskussionen om elöverkänslighet påminner om historien om han som ställde sig upp i tågvagnen och högljutt bad sina medpassagerare stänga av sina mobiler eftersom han var allergisk mot el..

rikard report

Fotograf
Rikard Isacsson

Mobil: 07 22 22 59 49

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mitt namn är Rikard Isacsson och jag jobbar till vardags som fotograf och Creative Director på reklambyrå i Linköping. Dock är att ta kort inte mitt enda yrkesområde utan mina arbetsuppgifter inkluderar även Webb, Original, layout, film osv. Ett ganska brett och utvecklande arbete med andra ord.

Det du hittat till här är dock min privata hemsida där jag lägger upp fotografier som jag tar och skriver om lite intressanta saker och händelser i omvärlden. Mycket av det som skrivs här grundas i min allt växande cyniska världsbild. Aldrig har det funnits så mycket information att tillgå och det kommer mer för varje sekund som passerar.