Lämpliga skatteavdrag som gäller gemene man: 

- Avdrag för idrottskostnader (SKV M 2012:22); Dra av för resor fram och tillbaks till korpen, dra av för utgifter för inköp av idrottsredskap eller annan specialutrustning (SKV M 2012:22, avsnitt 3.6) (endast om de överstiger 5.000)

- Avdrag för skyddskläder

- Utbildning under pågående anställning

- Skattereduktion för gåva (SKV 319)

 

Försäljning vid bostadsrätt:

+ Försäljningspris
- Försäljningsutgifter (mäklare/advokat/värderingskostn. och besiktning/försäkring mot dolda fel/resor för visning, till mäklare, lämna nycklar osv/homestyling - konsultering och fotografering, ommöblering, hyra av möbler)
- Inköpspris
- Förbättringsutgifter
- Kapitaltillskott
- Inre reparationsfond vid försäljning
+ Inre reparationsfond vid köpet
= Vinst eller förlust
+ Återföring av tidigare uppskovsbelopp
= Vinst eller förlust

SPARA ALLA KVITTON FÖR REPARATIONER OCH UNDERHÅLL!

 

rikard report

Fotograf
Rikard Isacsson

Mobil: 07 22 22 59 49

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mitt namn är Rikard Isacsson och jag jobbar till vardags som fotograf och Creative Director på reklambyrå i Linköping. Dock är att ta kort inte mitt enda yrkesområde utan mina arbetsuppgifter inkluderar även Webb, Original, layout, film osv. Ett ganska brett och utvecklande arbete med andra ord.

Det du hittat till här är dock min privata hemsida där jag lägger upp fotografier som jag tar och skriver om lite intressanta saker och händelser i omvärlden. Mycket av det som skrivs här grundas i min allt växande cyniska världsbild. Aldrig har det funnits så mycket information att tillgå och det kommer mer för varje sekund som passerar.